60Plus Soft Comfort tuintegels | 40x80x4 Giallo | Sierbestratingvoordeel

De serie 60Plus Soft Comfort tuintegels kenmerkt zich door de grote diversiteit aan kleuren en formaten. Het is een zeer geliefde siertegel van beton. Dit komt door zijn goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn brede toepasbaarheid.

Productie 60Plus Soft Comfort

60Plus Soft Comfort zijn betonnen tuintegels. Deze tegels worden tijdens de productie geïmpregneerd. Dit houdt in dat de haarnaadjes in het beton worden gevuld met een soort vloeistof. Hierdoor worden deze haarnaadjes verdicht en kan vocht niet meer in de tegel trekken.

Vervolgens wordt er een kleurstof toegevoegd. Bij een effen kleur is het natuurlijk goed in te schatten wat u krijgt, maar bij een gemêleerde kleurstelling is het goed om altijd na te gaan dat het kan verschillen wat u krijgt. Dit geeft enerzijds een unieke uitstraling aan uw terras, maar het tevens belangrijk om goed na te gaan dat het patroon erg kan variëren.

Aan het einde van het proces wordt de toplaag van de terrastegel 2 maal geborsteld. Hierdoor wordt deze tegel goed verdicht en geeft dit een verzachtend (Soft Comfort) voetcomfort.

Toepassingen

Met de 60Plus Soft Comfort betontegels is eigenlijk alles mogelijk. U legt er eenvoudig het mooiste terras of dakterras mee aan, functionele looppaden met uitstraling of siervakken rondom uw vijver, zwembad of beplanting. Ook voor het aanleggen van oprit zijn onze tegels uitermate geschikt. U kunt in ons assortiment kiezen uit verschillende formaten en meerdere kleuren, alles van zwart en grijs tot geel en paarse tinten. U vindt altijd de 60Plus Soft Comfort tegel die past bij uw wensen en bij de rest van uw tuin.

Formaten

Er zijn een grote hoeveelheid aan formaten beschikbaar in deze tegelserie. Het meeste toegepaste formaat is de 60x60x4cm tegels. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor 30×60 cm of 50×100 cm. De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor een terras volstaat een dikte van 4cm. Echter, wanneer de belasting zwaarder wordt, door bijvoorbeeld een auto, is het advies om te kiezen voor 6cm dikte.

Denk er goed bij na wat voor patroon of verband u de terrastegels wilt gaan leggen. Vierkante formaten worden in een ‘volsteens’ verband gelegd, terwijl rechthoekige formaten in een halfsteens (banen-) verband gelegd worden. Dit heeft een grote invloed op de uitstraling van uw terras.

Verwerking

Het verwerken van de bestrating is een nauwkeurige klus. We hebben hier een aparte blog voor geschreven waarin we het verwerken van bestrating uitleggen met de nodige handige tips.

60Plus Soft Comfort assortiment

 • 60plus grezzo 100x100

  60Plus Soft Comfort Grezzo 100×100

   53,50
 • 60plus soft comfort 100x100 grijs zwart

  60Plus Soft Comfort Grijs Zwart 100×100

   53,50
 • 60plus soft comfort ivory 100x100

  60Plus Soft Comfort Ivory 100×100

   53,50