Sierbestratingvoordeel bezorgt door heel Nederland

Wij beschikken over uitgebreide transportmogelijkheden en leveren de bestrating met zorg bij u thuis af. U kunt uw voorkeur aangeven bij de bestelling voor een gewenste leverdatum. Deze zullen wij zo veel mogelijk proberen te hanteren, echter is dit geen garantie. Wij zijn door het eigen transport zeer flexibel. De chauffeurs denken met u mee en lossen uw bestelling netjes en keurig af. Uw bestelling wordt naast de vrachtauto gelost en wij doen ons uiterste best om het zo dicht mogelijk aan huis te leveren.

Tarief bezorgen
Wij hanteren voor heel Nederland een standaard tarief, uitgezonderd voor de Waddeneilanden. Het tarief wordt vermeld bij uw bestelling in het winkelmandje.

Afhalen
Heeft u de mogelijkheid om de bestelling af te halen met bijvoorbeeld een aanhanger of kleine vrachtwagen, dan kan dit natuurlijk ook. Eventueel kunt u voor een kleine bestelling onze aanhanger lenen. Let op dat dit alleen met kleine hoeveelheden kan. Bij een grotere bestelling moet u i.v.m. het gewicht al vaak een paar keer rijden en loont het niet om uw bestelling zelf te vervoeren. Afhalen van materialen kan alleen vanaf ons kantoor/opslag in Ruinerwold